Ny skrivare till kontoret

Har idag varit iväg till storaffären för att köpa några skrivare till kontoret. Det är inte så att vi kan göra någon uv print, men vi har en skrivare som funkar för oss. Eftersom jag är ansvarig för det så vill jag att det ska bli en sån som håller och inte är alltför krånglig. Tog med en arbetskompis och vi diskuterade med försäljaren en hel del. Det var inte det lättaste då det finns en hel del att välja på. Att det ska vara laser är givet men vilken sort är inte lätt.

Vi köpte inga i första svängen utan satte oss på kontoret och läste lite på nätet om rekommendationer för storleken på vårt kontor. Nog vet jag att inte köpa en hemmaskrivare utan att den ska klara att flera använder den under längre tid. Förra skrivaren vi hade var stor och bulkig, den var även från förra milleniet. Det torde säga hur pass kritiskt det är att vi tar in en ny.

Har samlat en lista på potentiella bra kontorsskrivare nu och ska ta mig ner för att kolla runt på dem. Jag hoppas att det kommer gå vägen och att kontorsnissarna blir nöjda. I våran branch så använder vi oss av kopierat material ganska ofta och det skulle inte vara speciellt bra om den gamla plötsligt la av.