Säkerhetsdörrar mot inbrott och störande ljud

Många människor lever idag i sina boenden och störs där av skrik, buller, drag och oangenäma dofter från trapphuset. Man tror att det beror på dålig isolering eller tunna väggar. Vad de flesta inte vet är att lösningen på problemet kan vara att byta till en bättre dörr. Kolla in utbudet hos Torterolo & Re – en bra tillverkare av säkerhetsdörrar.

Till skillnad från en vanlig lägenhetsdörr så gör en säkerhetsdörr det nästintill omöjligt att bryta sig in. De kraftfulla dörrarna hindrar inte bara inbrottstjuvar utan stoppar även brand och giftig brandrök från att tränga in i lägenheten. Dörrarna stänger även ute oangenäma dofter, ljud och drag förhindras från att tränga in i lägenheten, vilket leder till en tystare, trivsammare och tryggare boendemiljö.

Det finns en gammal missuppfattning om att det är låset på dörren som tjuven ger sig på. I själva verket så är sanningen en helt annan. Oftast är det dörrbladet eller den gamla träkanten som de ger sig på. Dessvärre är det i dagens läge många som tror att deras dörr är tillräcklig. De flesta gör inte något förrän det redan är försent.