Skapa ett trevligt hem med fina väggprydnader

Att heminredning är populärt just nu har väl inte undgått någon. Vi översköljs av olika heminredningstips i allt ifrån TV-program till Aftonbladets söndagsbilaga. Intresser för just heminredning bottnar nog i att vi vill skapa ett så unikt hem som möjligt, många vill bort från de så kallade IKEA-hemmen. Eller i varje fall att få dem att se mer annorlunda och personliga ut.

När det kommer till väggarna i ens hem är det ett bra ställe att skapa något unikt. Genom en personlig fototapet eller väggord kan man få en väldigt unik och personlig prägel på sitt hem.

En annan sak som sätter en personlig prägel på ditt hem är att rama in semesterbilder, gärna utskrivna med A3-skrivare så att de blir till stora tavlor. Något man bör tänka på när man skriver ut egna fotografier är att de ska vara snygga. Det är lätt att man blir osjälvkritisk till sina egna fotografier. Dessutom är långt ifrån alla bra fotografer eller har bra kamerutrustning. Ska du skriva ut en bild i A3-format bör den vara tagen med en digital systemkamera. Dessutom kan det vara nödvändigt att efterhandsredigera bilden för att få bort eventuell kornighet och få till den där extra finishen.