Vakande i natten

Jag ligger i sängen vaken och funderar över livet och alla svårigheter. Även om mitt liv är på många sätt jättespännande så är det här med ekonomi något som alltid gnager i bakhuvudet, jag kan liksom aldrig slappna av kring det. Jag  funderar på att ta ett snabbt lån på http://www.sms-lån-utan-kreditprövning.se  för att betala av såna saker som skor och sånt som jag köpt på kredit på andra ställen men det kanske bara blir tårta på tårta.

Jag tänker mig att det är noga att kolla upp varifrån man lånar så att man inte blir lurad. Jag skulle ju inte låna pengar av vem som helst på stan tillexempel.

Jag undrar också över hur jag ska få drömmjobbet. Jag skickar ansökngar överallt tycker jag men får inte komma på en endaste intervju. Jättesurt när man verkligen försöker. Jag tror att jag skulle passa jättebra i serviceyrken och gärna någt när man jobbar natt, kanske restaurang eller så.