Välj dina underkläder efter din hudton

När man är på jakt efter nya underkläder hittar man ofta mycket snyggt. Men vilka passar bäst? Förutom att passformen såklart ska vara perfekt finns det något annat som spelar in – nämligen färgen.

Alla människor har olika hudtoner och den kan vara antingen neutral, kall eller varm. Att matcha sin hudton med rätt färger kan få en att se gladare, piggare och yngre ut. Rätt färger kan till och med reducera synligheten av fina linjer och mörka ringar.

bh

Att hitta sin egen hudton är inte så svårt som det kan låta. Har man en neutral hudton passar man lika bra i alla färger. Man ligger helt enkelt mittemellan varmt och kallt.

Den kalla hudtonen känner man igen genom att dess nyans går mot rött eller blått. Om man ser på insidan av handleden ser man att venerna går åt det blåa hållet. I solen bränner man sig lätt och att bli brun är svårt. Kalla färger passar bäst på kalla personer och då talar man om ljusa färger som rosa, blått och lila.

Den varma hudtonen är mer orange eller gul. I solen blir man lätt brun och att bränna sig i solen är väldigt ovanligt. Personer med varm hudton passar bäst i varma färger, så som rött, gult, grönt och mörkare färger.

Att matcha sina underkläder med sin hudton gör att man framhäver sig själv på bästa sätt.